Contact

Wil je volgende winter/lente in aanmerking komen voor een puppy van Limoen, vul dan onderstaand contactformulier in.

Mijn manier van werken is als volgt. Ik werk met een match lijst. Jij vult zo uitgebreid mogelijk je situatie en wensen in en ik kijk of ik een pup heb die daar bij past.

Als ik op basis van wat je invult denk dat ik misschien een geschikte pup voor je ga krijgen, dan neem ik voor de zwangerschap contact met je op. We gaan dan lekker wandelen met de hondjes, ik vertel je alles wat ik belangrijk vind, jij vraagt alles wat je belangrijk vindt, we bekijken de tests, stambomen en verkoopcontract. 

Mocht dan blijken dat we er allebei een goed gevoel bij hebben dan gaan we verder in het proces. De puppy’s moeten nog gemaakt worden, dus ik kan nog niets toezeggen over of er daadwerkelijk eentje bij zit die bij jullie past. Qua match zijn vachtsoort, kleur en geslacht natuurlijk belangrijk, maar het allerbelangrijkst vind ik dat het karakter van de hond bij jullie past. Over het karakter weet ik pas meer als de pup 6 weken is. Dan laat ik de pups onderzoeken door een hondengedragskundige. Op basis van de 6 weken dat de pup bij mij is en het advies van de gedragskundige kijk ik of er een geschikte pup voor jullie bij is. Dan nodig ik jullie uit om langs te komen en lekker tijd met de pup door te brengen om te kijken of je er een fijn gevoel bij hebt. Je mag dan gerust ook vaker langs komen.

Rond 8 weken gaan de pups naar hun nieuwe baas. Elke dag gaat er 1 pupje weg, eerst de zelfverzekerde pups, later de wat afwachtende pups. 

Ik wil graag dat de hondjes en de baasjes super blij met elkaar zijn en samen gelukkig worden. Daarom is het maken van een goede match zo belangrijk. Hoe nauwkeuriger en uitgebreider je het contactformulier invult, hoe meer ik een idee krijg van jullie wensen en behoeften. In dit youtube filmpje vind je meer informatie over karakter van hondjes: https://www.youtube.com/watch?v=tAz6S8rAffA. Je kunt op basis van dit filmpje aangeven in wat voor categorie je een hondje zoekt. Verder kun je bijvoorbeeld aangeven of je een actieve hond zoekt of een wat rustiger typ. Wil je veel trainen en zo een band opbouwen of wil je veel samen op de bank liggen en knuffelen? Wil je een hond die nieuwsgierig is en graag op onderzoek uit gaat of wil je een wat terughoudener type die bescherming bij je zoekt? De tekst bij de vraag over het karakter mag dus graag heel erg lang zijn!

Onze voorkeur gaat uit naar mensen die in het Noorden wonen, zodat we later gezellig kunnen wandelen. Bij het vorige nestje is dat niet gelukt en kwam er slechts 1 gezin uit het noorden.