Juliette

Juliette is het zonnetje in huis. Ze is een en al liefde en zachtheid. Juliette is een koningspoedel met stamboom. Ze is gefokt door Carinne Lewi. Ik heb enorm veel van Carinne geleerd en ben haar heel dankbaar dat ik Juliette van haar mocht kopen.

Qua karakter is Juliette een echte allemansvriend die altijd in is voor een pretje. Ze komt graag knuffelen, maar gaat ook net zo gemakkelijk ergens anders liggen voor een dutje. Ze is onafhankelijk en gemakkelijk. Ze laat ook alles met zich doen. Qua training is ze wat traag van begrip, of ze veinst misschien dat ze het niet begrijpt. Toch ervaar ik het niet als problematisch, omdat ze geen ongein uithaalt en over het algemeen wel komt als ik haar roep.

Van Juliette verwacht ik hulphond niveau pups. Het is qua karakter een hele liefdevolle, stabiele, beleefde hond. Ze zal gedekt worden door een (mini/medium) labradoodle reu die dit karakter ook heeft.

Qua DNA is Juliette helemaal op orde. Haar testuitslagen zijn hier in te zien. Haar afstamming staat hier. HD, ED, rug, gebit en ogen zijn helemaal goedgekeurd.

Dit zijn de ouders van Juliette:

Facebook
YouTube
YouTube
Instagram