Keetje

Keetje is een vreselijke lieverd. Ze vindt het een beetje spannend om op nieuwe dingen af te stappen, maar leert dat steeds beter. Ze is een gezellig hondje en ze is dol op kinderen. Momenteel is ze in de pubertijd en luistert ze wat minder goed, maar we lopen nog steeds meestal los. Ze is behoorlijk goed te trainen, maar moet nu steeds gekke puberdingen doen, zoals spontaan de verkeerde kant oprennen.

Ze is de dochter van Limoen en Prince. Ze heeft een lichtrode curly fleece vacht met heel dun, zacht haar. Haar DNA heb ik laten testen bij Embarkvet. Neem gerust een kijkje op haar pagina, want je kunt enorm veel inzien over haar DNA. embk.me/keetje is haar pagina. Zoals je op het plaatje kunt zien is ze een Australian Labradoodle. Omdat haar moeder een Nederlandse labradoodle is en haar vader een Australian, is ze een ALF1.

Ik hoop in de toekomst een nestje met Keetje te krijgen, maar voorlopig mag ze nog lekker pup zijn en spelen met haar beste vriendin Doris. Dit zijn de voorouders van Keetje haar vaders kant. Voor moeders kant kijk je op de pagina van Limoen.