Keetje

Keetje is een vreselijke lieverd. Ze is een gezellig hondje en ze is dol op kinderen. Ze houdt van spelen en van knuffelen. Ze kan werkelijk eeuwig op schoot liggen en geaaid worden. Keetje is niet super trainbaar, maar ze doet geen gekke dingen. Ze loopt over het algemeen mooi bij ons in de buurt en als we aan de lijn lopen, dan hangt die gelukkig los.

Keetje is de allereerste pup die ik ter wereld heb zien komen. Ze is de dochter van Limoen en Prince. Ze heeft een lichtrode curly fleece vacht met heel dun, zacht haar. Haar DNA heb ik laten testen bij Embarkvet. Neem gerust een kijkje op haar pagina, want je kunt enorm veel inzien over haar DNA. embk.me/keetje is haar pagina. Zoals je op het plaatje kunt zien is ze een Australian Labradoodle. Omdat haar moeder een Nederlandse labradoodle is en haar vader een Australian, is ze een ALF1.

Ik hoop in april 2022 voor de eerste keer puppy’s van Keetje te krijgen. Dit zijn de voorouders van Keetje haar vaders kant. Voor moeders kant kijk je op de pagina van Limoen.