Luana

Luana is onze Irish Doodle. Ze is de beta van mijn roedel en al op de jonge leeftijd van 1 jaar corrigeert ze de anderen als ze iets doen wat niet netjes is. Dat corrigeren doet ze op zo’n lieve geduldige manier dat wij er tranen van in onze ogen krijgen. Als Luana je aankijkt, dan zie je iets gelijkwaardigs in haar ogen, alsof ze je helemaal doorziet en een diepe connectie maakt.

Ze is bizar slim en inventief. Ze kan deuren openen en nieuwe routes ontdekken om te ontsnappen. Toch is het onmogelijk om boos op haar te worden. Ze is vreselijk lief en teder. Bij de nestjes van Doris en Keetje was Luana de tante die altijd zin had om lekker met de puppy’s te spelen. Dat deed ze over het algemeen zo voorzichtig dat het ontzettend aandoenlijk was om naar te kijken.

Buiten blijkt dat ze wat meer energie heeft dan onze andere honden. Ze is erg graag buiten en struint van alles af. Ze is behoorlijk trainbaar. Verder is ze binnen een soort enorme schoothond. Ze ploft met haar volle gewicht op en net naast je en geniet dan voluit van de aandacht. Luana is een verrukkelijke hond waar wij met volle teugen van genieten.

Ze is een F1 Irish Doodle. Haar moeder is een Ierse Setter en haar vader een rode kleine koningspoedel. Haar DNA uitslagen van Embark zijn hier in te zien. Ze is nu 1 jaar en de afspraak voor het maken van HD, ED foto’s en de patella check staan ingepland. ECVO oogonderzoek is inmiddels gedaan en helemaal goedgekeurd.

Facebook
YouTube
YouTube
Instagram